Woning laten ontruimen?

Heeft u een woningontruiming in Barneveld nodig? Vind een geschikte woningontruimer in de buurt. Neem gratis contact op zonder enige verplichting.

Nu bereikbaar.


Woningontruiming Barneveld

Niet iedereen is zelf in staat een woningontruiming in Barneveld uit te voeren. Bijvoorbeeld door een gebrek aan tijd, doordat u fysiek niet in staat bent een huis leeg te halen of, na een overlijden, doordat het een emotioneel zwaar proces is. Professionele ontruimers voeren woningontruimingen discreet, respectvol en snel uit zodat u de woning zo snel mogelijk oplevert.

Op zoek naar een vakman voor uw woningontruiming? Vraag hier een gratis offerte aan! De woningontruimer uit de buurt neemt vrijblijvend contact met u op.

Bent u benieuwd hoe het ontruimen van een woning eraan toegaat, lees dan verder. U leest hoe een ontruiming werkt, wat de vakmannen doen en wat een woningontruiming kost.

Waarom een woningontruimer inschakelen?

Het leeghalen van een huis in Barneveld komt steeds vaker voor. Bijvoorbeeld als oude huurders hun inboedel hebben laten staan, na een overlijden of na een scheiding of onverwachte verhuizing.

Twijfelt u waarom u hiervoor een ontruimer zou moeten inhuren?

Dit is uw voordeel:

 • Het bespaart u tijd.
 • U hoeft het zware werk niet zelf te doen.
 • Doordat zij snel en gestructureerd werken, is de ontruiming snel afgerond.
 • Eventueel krijgt de oude inboedel een tweede leven.
 • Andere klussen, zoals schoonmaken en klein reparatiewerk, is ook mogelijk.

Woningontruiming Barneveld

Hoe verloopt een woningontruiming in Barneveld?

Hoe een woningontruiming in Barneveld eruitziet, bepaalt u grotendeels zelf. Het ontruimingsbedrijf heeft een stappenplan, maar alles wordt in overleg gedaan. U kiest dus wat zij precies met de inboedel doen en of er extra werkzaamheden plaatsvinden.

Hieronder leggen we uit hoe de ontruimers werken. Nog op zoek naar een ontruimingsbedrijf om u hierbij te helpen? Vraag dan snel een gratis offerte aan!

1. Contact

U legt eerst contact met het bedrijf. De vakmannen bespreken de klus en precieze werkzaamheden. U loopt samen met de ontruimer door het huis en overlegt wat er met specifieke spullen moet gebeuren. Ook stelt u samen vast welke werkzaamheden het ontruimingsbedrijf voor u uitvoert. Van het leeghalen van de woning tot het volledig bezemschoon opleveren van het huis.

2. Inventarisatie

Daarna volgt de inventaris. Hierbij kijkt de vakman naar de situatie en bepaalt hij wat er nodig is. Welk formaat vrachtwagen hij moet inzetten bijvoorbeeld. Samen verdeelt u de inboedel in categorieën: wat weg kan, wat opgekocht wordt, wat wordt weggegeven of wat naar een tijdelijke opslag gaat.

3. Huis ontruimen

De volgende stap is het leegruimen van het huis. De ontruimers vullen een grote vrachtwagen met overbodige inboedel en afval en voeren dit direct na de ontruiming af. Kamer voor kamer halen zij het huis helemaal leeg. Mochten zij tijdens hun werkzaamheden iets tegenkomen waarvan zij niet zeker weten of het weg mag, dan leggen zij het achteruit, zodat u hier later nog over kan oordelen.

4. Extra werkzaamheden

Eventueel voeren de vakmannen extra werkzaamheden uit. Denk aan kleine reparatiewerken, zoals het dichten van gaten en het herstellen van andere beschadigingen. Deze reparatie- en schoonmaakwerken die zij, indien gewenst, voor u uitvoeren zijn noodzakelijk om de woning bezemschoon op te leveren. Dit bespaart u later tijd!

5. Oplevering

Bent u niet in staat om langs te komen voor de oplevering of overdracht? Besteed dit dan uit aan de ontruimers. Zij doorlopen de laatste controle met de verhuurder en gaan alle punten bij na. Tot slot leveren zij uw sleutels voor u in. Dit komt van pas als u niet in de buurt woont of anders een vrije dag zou moeten opnemen voor de oplevering.


Professionele huisontruiming in Barneveld tegen een scherpe prijs?

Kom snel in contact met een ontruimer in uw regio.

Gratis offerte!

Wat kost een woningontruiming?

De kosten van een woningontruiming beginnen, bij een kleine berging, garage of opslagruimte, vanaf €200,- tot €700,-. Hoe groter de omvang van de ruimte en inboedel, des te hoger de kosten. De exacte prijs hangt dus af van de situatie. Ter indicatie kunt u kijken naar de volgende bedragen. Voor een kleine woning met 1 of 2 kamers ligt de prijs voor de woningontruiming rond de €450,- tot €1.000,-. Voor een eengezinswoning is dit gemiddeld €800,- tot €2.000,- en bij een grotere woning betaalt u rond de €1.000,- tot €2.500,- voor de huisontruiming.

Woning ontruimen: kosten 2024

Type woning Ontruimingskosten*
Garage, berging en opslagruimte €200,- tot €700,-
Kleine woning, 1 of 2 kamers €450,- tot €1.000,-
Eengezinswoning €800,- tot €2.000,-
Grote woning, meer dan 3 kamers €1.000,- tot €2.500,-

*Let op: dit zijn richtprijzen. Voor een exacte prijsberekening vraagt u een gratis offerte aan!

Let op: woningontruimingen die met spoed uitgevoerd moeten worden, zijn vaak duurder. Een spoedontruiming is vaak nodig bij een overlijden, maar ook als u huur wilt besparen en het huis daarom zo snel mogelijk wilt opleveren komt een spoedontruiming van pas. Neem hiervoor contact op met een vakman: bel 085 500 1338

In de tabel hieronder vindt u de gemiddelde prijzen van een seniorenontruiming. Bij een gemiddelde kamer in een verzorgingshuis betaalt u gemiddeld €350,- tot €750,-. Houd er dus rekening mee dat de kosten voor het ontruimen van het huis na een overlijden vaak hoger oplopen, door het spoedtarief.

Kosten ontruiming na overlijden 2024

Grootte woning Ontruimingskosten*
Kamer in verzorgingshuis €350,- tot €750,-
Seniorenwoning €250,- tot €900,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten.

Naast de kosten voor het ontruimen van de woning, heeft u eventueel ook te maken met extra kosten voor overige werkzaamheden. Schoonmaken kost gemiddeld €20,- per uur en bespaart u veel tijd voor de oplevering. Voor het storten van het afval betaalt u gemiddeld €150,- tot €750,-, afhankelijk van de omvang. Eventuele voorrijkosten liggen rond de €0,25 tot €0,50.

Werkzaamheden kosten*
Schoonmaken €20,- per uur
Vloerbedekking verwijderen €2,50 per m²
Afvalstortkosten €150 tot €750,-
Voorrijkosten €0,25 tot €0,50 per km

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag een gratis offerte aan.


Professionele woningontruiming in Barneveld nodig?

Vraag een offerte aan en vind een bedrijf in uw regio!


Woning laten ontruimen: deze factoren bepalen de kosten

Elke woningontruiming is uniek. Daarom verschillen de kosten per situatie: zelfs als het gaat om twee huizen met dezelfde omvang. Hieronder staat een overzicht van alle factoren die de prijs beïnvloeden. Door hier rekening mee te houden, houdt u grip op de kosten!

 • De omvang van het huis en de bereikbaarheid: hoe groter het huis, des te duurder de huisontruiming in Barneveld. Locatie speelt ook een rol. Minder goed bereikbaar, zoals in een stadscentrum, zorgt voor hogere kosten.
 • De omvang en waarde van de inboedel: hoe groter de inboedel, des te langer de experts bezig zijn met ontruimen. Hierdoor lopen de arbeidskosten op. De waarde wordt, bij opkopen, afgetrokken van de totaalprijs.
 • Bereikbaarheid: hoe bereikbaarder het huis, des te makkelijker de vakmannen hun werk kunnen uitvoeren. In een flatgebouw zonder lift liggen de kosten bijvoorbeeld hoger dan in een twee-onder-1 kap in een dorp.

Snel & goed geregeld

De professionele ontruimers zorgen voor een snelle en vakkundige ontruiming.

Basis tot compleet

Bespreek van tevoren uw wensen over wat er gedaan moet worden.

Scherpe prijzen

Altijd de scherpste prijzen voor uw ontruiming!


Voor woningontruiming

Voor woningontruiming

Na woningontruiming

Na woningontruiming

Wat kan een ontruimingsbedrijf voor u doen?

Een woning ontruimen in Barneveld is slechts één van de werkzaamheden die een ontruimingsbedrijf uitvoert. U kunt ze inschakelen voor verschillende werkzaamheden:

 • Woning ontruimen: het leeghalen van het huis en het afvoeren van de inboedel zoals afgesproken.
 • Bedrijf ontruimen: van grote fabriekshallen tot autogarages en kantoorpanden.
 • Inboedel opkopen: waardevolle inboedel over waar u niets mee wil doen? Laat deze opkopen en de waarde hiervan wordt afgetrokken van de kosten.
 • Wietplantage opruimen: het veilig verwijderen van alle amateuristische en gevaarlijke elektriciteit, afval en andere middelen. Na het ontruimen is de voormalig wietplantage weer in de originele staat.
 • Opruimen: staat uw huis zo vol met spullen dat u niet meer weet waar te beginnen? Ontruimers helpen ook met het opruimen en organiseren van uw huis.
 • Reparatiewerkzaamheden: het dichten van gaten, verwijderen van vloeren en dergelijke, ten behoeve van de oplevering van het huis.
 • Schoonmaken: het schoonmaken van de woning zodat het direct bezemschoon opgeleverd wordt.
 • Bezemschoon opleveren: de ontruimer levert de woning voor u op en doet de laatste inspectieronde met de verhuurder.
 • Vloer verwijderen: een huurhuis moet vaak zonder vloer opgeleverd worden. De ontruimers verwijderen vloeren, ook als deze verlijmd zijn.
 • Taxatie: wilt u de inboedel op laten kopen, dan taxeert een woningontruimer de waarde van de inboedel.

Het ontruimen van een huis is zonder hulp een fysiek en emotioneel zware klus. Bespaar uzelf dit moeilijke proces en schakel de hulp van een ontruimer in. Zo bent u vaak binnen één tot drie werkdagen klaar met het leeghalen van het huis! Bel 085 500 1338 voor direct contact met een ontruimer in uw regio!


Interesse in een professionele woningontruiming in Barneveld?

Vind snel een ontruimingsbedrijf in de regio: gratis offerte!

Gratis - Vrijblijvend

Ontruiming Barneveld: alle soorten

Elke ontruiming in Barneveld is uniek. Van het ontruimen van seniorenkamers tot grote fabriekshallen en vrijstaande huizen: het ontruimingsbedrijf gaat geen uitdaging uit de weg! Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende soorten ontruimingen die de experts uitvoeren. Bent u nog op zoek naar een bedrijf om u hierbij te helpen? Vraag snel een gratis offerte aan!

Woning ontruimen Barneveld

In het algemeen betekent het ontruimen van een woning in Barneveld dat de inboedel wordt verwijderd. Dit wordt verzameld en opgekocht, weggegeven, weggegooid of het gaat naar een tijdelijke opslag. Het huis én de tuin zijn hierna helemaal leeg en klaar voor nieuwe bewoners. De gemiddelde kosten liggen, afhankelijk van de omvang, tussen de €350,- tot €2.500,-. Met een gratis offerte komt u erachter hoeveel het kost om uw huis leeg te ruimen!


Woning ontruimen: kosten

€350,- tot €2.500,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van woningontruimers uit de regio Barneveld)

Kleine woning of seniorenwoning
Vanaf €350,-

Prijs per ontruiming, incl. materiaal en btw.
Voorbeeld werkzaamheden: leeghalen, afvoeren en bezemschoon opleveren.

Eengezinswoning tot woning
Vanaf €800,-

Prijs per ontruiming, incl. materiaal en btw.
Voorbeeld werkzaamheden: leeghalen, afvoeren, reinigen en herstellen.

Start gratis offerteaanvraag!

Seniorenontruiming of ontruimen zorgkamer

Een seniorenkamer of -appartement moet u vaak snel bezemschoon opleveren. De experts gaan discreet en zorgvuldig met de inboedel om: het gaat immers vaak om oude en soms zelfs waardevolle spullen. Meestal gaat het om een relatief kleine ruimte, waardoor de seniorenontruiming niet vaak meer dan één werkdag in beslag neemt.

Garage, berging en opslagruimte (zolder) opruimen

De garage en zolder zijn twee ruimtes in huis die vaak als opslagruimte wordt gebruikt. Slaat u hier ook al jarenlang van alles op en kunt u nauwelijks nog een stap verzetten? Het opruimen van een volle berging of zolder brengt stress met zich mee. Een professioneel ontruimer helpt met het leeghalen van de ruimte én met het organiseren. Zo heeft u meer plezier van uw huis.

Vervuilde woning opruimen en ontruimen

Helaas komt het voor dat verhuurders te maken hebben met verlaten woningen die in geen jaren onderhouden is, en waarin de inboedel nog volop aanwezig is. Dit komt ook regelmatig voor bij een onverwachte verhuizing. Een ontruimingsbedrijf pakt zelfs de meest ernstige klussen op. Hoe vervuild of slecht onderhouden uw huis ook is: de vakmannen brengen het terug tot de originele staat! Dit geldt ook voor bewoners met verzamelwoede wiens huis inmiddels onleefbaar is geworden door alle spullen.

Tuin ontruimen

Naast het huis kan ook de tuin er slordig en onverzorgd uit ziet. Als deze al jaren niet meer onderhouden is staat het onkruid meters hoog, heeft u woekerende planten en zijn tuinhuisjes deels ingestort. Bij een huurhuis moet ook de tuin aangepakt worden: ook voor een tuinontruiming schakelt u het beste een woningontruimingsbedrijf in.

Inboedel taxeren

Wilt u de inboedel verkopen? Door jarenlange ervaring weet een ontruimer de inboedel goed te taxeren. U krijgt altijd een eerlijk bod en door de inboedel op te laten kopen, bespaart u op de kosten voor de ontruiming. Wilt u de inboedel verkopen aan een andere partij, dan is het ook mogelijk om deze eerst te laten taxeren door een ontruimer.

Woningontruiming na overlijden Barneveld

Woningontruiming na overlijden Barneveld

Een woningontruiming na een overlijden in Barneveld is een emotioneel zwaar proces. Zeker als de huisontruiming plaats moet vinden als u nog volop bezig bent met het afscheid van uw familielid. Bespaar uzelf deze zware taak door ontruimers in te schakelen. Zeker na een overlijden is het aan te raden om de inboedel eerst tijdelijk op te laten slaan. Zo doet u in alle hectiek geen spullen weg waar u later spijt van krijgt. Bovendien gaat u zo op uw gemak op een later moment nog eens door alle meubels, kleding en andere herinneringen heen: een waardevolle toevoeging aan het rouwproces.

Woningontruimers zijn ook in te schakelen voor een ontruiming na een lijkvinding. Ook dit huis brengen zij terug naar de originele staat zodat het weer klaar is voor de verkoop of verhuur.

Huis ontruimen na overlijden: wie is verantwoordelijk?

Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor het ontruimen van een huis na een overlijden? In de Nederlandse wet is vastgesteld dat dit de erfgenamen zijn. Bent u de enige erfgenaam? Probeer dan niet het huis zelf leeg te halen, maar schakel hulp in. Het lijkt misschien makkelijk als de hele familie graag wil helpen, maar ook dat levert vaak problemen op. Ervaring leert dat emoties na een overlijden vaak hoog oplopen.

Handige tips

 • Na een overlijden staat uw hoofd misschien niet naar het sorteren en organiseren van de volledige inboedel. Doe niet alles direct weg maar sla het tijdelijk op: dan kunt u dit op een later moment nog eens doen. Dit is een mooie manier om uw verlies een plek te geven.
 • Taxeer de waarde. Het is misschien verleidelijk om alles in één keer op te laten halen door het goede doel, maar sommige spullen zijn meer waard dan u denkt. Na taxatie kunt u ze eventueel nog verkopen en houdt u er nog iets aan over.
 • Doe niets zomaar weg, maar denk hier rustig over na. Zo voorkomt u dat u iets wegdoet waar u later spijt van krijgt. Zeker bij een ontruiming vlak na een overlijden is dit belangrijk, u zit dan nog volop in uw rouwverwerking.

Moet u een huis ontruimen na een overlijden in Barneveld?

Schakel hulp in van een ontruimer: vraag snel een gratis offerte aan!


Bedrijfsontruiming

Een bedrijfsontruiming vereist een goede voorbereiding. Het ontruimen van een bedrijf verschilt per situatie. Voor het leeghalen van grote fabriekshallen met grote apparaten en machines zijn andere materialen nodig dan voor het ontruimen van een kantoorpand.

Een bedrijfsontruiming vindt vaak plaats na een faillissement, fusie of overname. Hoe dan ook, het is altijd een zwaar proces dat, kostentechnisch, snel uitgevoerd moet worden. Zo voorkomt u extra huurkosten! Daarom is het aan te raden bij een grote bedrijfsontruiming altijd professionele ontruimers in te schakelen.

Archiefvernietiging

Bij een bedrijfsontruiming kunt u vertrouwen op een veilige archiefvernietiging. Zo weet u zeker dat gevoelige informatie niet bij andere partijen terecht komt. Het gaat hierbij zowel om een archief op papier, als een archief op een cd-rom of usb. Wilt u dit liever zelf doen, dan leveren de ontruimers speciale beveiligde containers. Binnen 24 na ophalen wordt dit daarna vernietigd.

Wat kost een bedrijfsontruiming?

De kosten van een bedrijfsontruiming liggen vaak iets hoger, omdat het gaat om grotere ruimtes en een meer complexe inboedel. Bij een winkel gaat het om prijzen vanaf €2.860,- tot €19.080,-. Een horecapand ontruimen kost ongeveer €1.400,- tot €9.300,- en bij een gemiddelde kantoorruimte is dit gemiddeld €5.535,- tot €36.900,-.

Type bedrijfspand Prijzen* Gemiddelde grootte
Winkel €2.860,- tot €19.080,- 320 m²
Horecapand €1.400,- tot €9.300,- 150 m²
Kantoorruimte €5.535,- tot €36.900,- 600 m²
Opslagruimte €4.900,- tot €32.640,- 550 m²

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Exacte prijs hangt af van vele factoren. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Wietplantage ontruimen

Het leeghalen van een hennepplantage is een unieke klus. Dit is vaak een slecht aangelegde ruimte met veel amateuristische elektriciteit, bekabeling en gevaarlijke stoffen.

Ontruim een wietplantage nooit zelf!

Schakel hier altijd ervaren experts voor in. Zij dragen beschermende kleding zodat ze de ruimte veilig leeghalen zonder risico voor zichzelf en de omwonenden. Elke voormalige wietplantage is weer om te toveren tot een mooie woning die weer klaar is voor de verhuur!

Spoedontruiming

Soms wordt een boedelruiming met spoed uitgevoerd. Vaak na een overlijden, maar ook in het geval van een onverwachte verhuizing is een spoedontruiming nodig. Dit houdt in dat de vakmannen vaak al binnen één dag het huis leeggehaald hebben. U betaalt hiervoor een spoedtoeslag maar u kan, in het geval van een plotselinge verhuizing, de woning daarna weer zo snel mogelijk verhuren zodat u weer inkomsten heeft!

De voordelen van een ontruimingsbedrijf

 • U bespaart uzelf een fysiek en vaak emotioneel zwaar proces.
 • Het huis is snel en discreet leeggehaald en klaar voor de oplevering.
 • De vakmannen taxeren de inboedel zodat u een goed beeld heeft van de waarde.
 • U heeft zelf altijd inspraak en bepaalt wat er met de inboedel gebeurt.
 • Met een gratis offerteaanvraag komt u snel in contact met een professionele ontruimer in uw regio.

Recent aangevraagde offertes in uw omgeving:

Woning ontruimen na overlijden Arnhem
Vervuilde woning ontruimen Apeldoorn
Huisontruiming incl. vloer verwijderen Ede
Hennepplantage ontruimen Doetinchem
Spoedontruiming binnen 24 uur Harderwijk
Opkopen inboedel Tiel
Bezemschoon opleveren in Wageningen
Huisontruiming senioren in Zutphen
Ontruiming en inboedelopslag in Wijchen
Ontruiming in Bennekom

huis ontruimen Barneveld gratis offerte

Huis ontruimen in Barneveld? Gratis offerte & direct contact!

Moet u een huis laten ontruimen in Barneveld? Met de hulp van professionele ontruimers weet u zeker dat dit snel en vakkundig gebeurt. De ontruimers voeren de inboedel af en leveren, als u dat wilt, het huis direct bezemschoon op. Benieuwd wat ontruimers voor u kunnen betekenen?

Kom snel in contact met een professionele ontruimer in uw regio!

U ontvangt een gratis offerte van een ontruimingsbedrijf bij u in de buurt. U bent altijd verzekerd van scherpe prijzen en u zit bovendien nog nergens aan vast.


Start gratis offerteaanvraag!


Meer weten over woningontruiming en de kosten?

Home

Huis ontruimen kosten

Huis ontruimen na overlijden

Ontruimingsbedrijf

Vervuilde woning ontruimen

Spoedontruiming