Zorgkamer laten ontruimen?

Vraag een gratis woningontruiming offerte aan en vind een geschikte woningontruimer in de buurt. De aanvraag is gratis en zonder enige verplichting.

Nu bereikbaar.

Zorgkamer ontruimen

Een zorgkamer ontruimen is anders dan een reguliere ontruiming. Allereerst gaat het vaak om een ontruiming na een overlijden, wat het voor u een belastende taak maakt. Ten tweede gaat het om een kamer een verzorgingshuis, waar u gebonden bent aan regels en voorschriften én vaak een strikte deadline. Heeft u hier hulp bij nodig?

Vraag nu een gratis offerte aan!

Daarna komt u zo snel mogelijk in contact met een ontruimingsbedrijf bij u in de buurt. Op deze pagina leest u over het ontruimen van een zorgkamer en waarom het slim is deze uit te besteden. Ook krijgt u handige tips voor het ontruimen van een zorgkamer.

Spoedontruiming zorgkamer

Het ontruimen van een zorgkamer moet vaak met spoed gebeuren, omdat de volgende bewoner al staat te wachten. Maak gebruik van de spoedservice als u zo snel mogelijk een zorgkamer wilt laten ontruimen: bel naar 085 500 1338 en kom direct in contact met een woningontruimer in uw regio.


Bel: 085 500 1338


Hoeveel tijd heeft u om de zorgkamer te ontruimen?

Het ontruimen van een zorgkamer moet vaak snel gebeuren: verzorgingstehuizen hebben te maken met lange wachtlijsten en de volgende bewoner staat waarschijnlijk alweer klaar. Het gevolg is dat u gemiddeld 5 tot 7 dagen de tijd heeft om een zorgkamer te ontruimen. Dat is, zeker na een overlijden, heel snel: terwijl u volop bezig bent met de uitvaart en een passend afscheid, moet u ook al beslissen wat er met de inboedel gebeurt.

Laat de ontruiming uitvoeren door een professioneel ontruimingsbedrijf zodat u zich kan richten op een mooi afscheid. Door de inboedel tijdelijk op te laten slaan bepaalt u zelf wanneer u door deze spullen heen gaat. Professionele ontruimers hebben de zorgkamer vaak al in één dag ontruimd!

Ontruiming zorgkamer: wat kost het?

De kosten voor het ontruimen van een zorgkamer beginnen vanaf €350,-. Afhankelijk van de inboedel en de grootte van de kamer, loopt de prijs op tot ongeveer €750,-.

De grootte van de zorgkamer speelt een grote rol!

Gaat het om een volledige seniorenwoning? Houd dan rekening met prijzen tussen de €250,- tot €900,-. Het is ook goed om te weten dat u bij een spoedontruiming een toeslag betaalt. De hoogte hiervan verschilt per ontruimingsbedrijf en hangt af van het moment waarop de ontruiming plaatsvindt. Wilt u een exacte prijsindicatie ontvangen, dan raden we aan een gratis offerte aan te vragen!


Zorgkamer laten ontruimen?

Vraag gratis een offerte aan en vind een ontruimingsbedrijf!


Handige tips voor het ontruimen van een zorgkamer

Voor het ontruimen van een zorgkamer, aanleunwoning of hospice is een goede planning nodig. Dit moet snel en efficiënt gebeuren en bovendien bent u gebonden aan verschillende regels. Hieronder geven we u een paar praktische tips voor het ontruimen van de kamer.

  • Vraag het verzorgingshuis naar de regels en voorschriften. Tussen welke tijden moet er rust zijn en hoeveel dagen hebt u precies om de kamer te ontruimen? Vraag ook naar de manier waarop de kamer opgeleverd moet worden en welke eisen zij hieraan stellen.
  • Het ontruimen van een zorgkamer is een emotioneel proces, doe dit dus het liefst niet alleen. Is er geen familie die u kan helpen, schakel dan vrienden in voor emotionele steun.
  • Weet u nog niet wat er met de inboedel moet gebeuren? Laat deze dan tijdelijk opslaan. Doe niets zomaar weg, omdat de kans bestaat dat u hier later spijt van krijgt.
  • Lukt het u niet de zorgkamer zelf binnen de gewenste tijd te ontruimen? Schakel dan hulp in van een ontruimingsbedrijf. Zij ontruimen de kamer discreet en respectvol en houden daarbij altijd de regels van het verzorgingshuis in acht.

Zelf zorgkamer ontruimen of uitbesteden?

Zelf een zorgkamer ontruimen is altijd een mogelijkheid. Wel moet u rekening houden met een korte deadline en het ontruimen valt vaak samen met het plannen van een uitvaart. Het is dus volkomen begrijpelijk dat uw hoofd op dat moment niet staat naar het opruimen van de kamer.

Het inschakelen van professionele ontruimers heeft belangrijke voordelen. De kamer is snel klaar voor de nieuwe bewoner en u heeft rustig de tijd om afscheid te nemen. Zo besparen de ontruimers u een emotioneel zwaar proces.

De grootste voordelen op een rij:

  • Ontruimers gaan respectvol en discreet te werk.
  • Zij zijn op de hoogte van de regels en voorschriften van het verzorgingstehuis.
  • De spullen worden eventueel tijdelijk opgeslagen, zodat er niets zomaar verdwijnt.
  • De ontruimer kan de inboedel eventueel opkopen, waardoor de kosten dalen.
  • U wordt een fysiek en emotioneel zwaar proces bespaard.

Zorgkamer ontruimen gratis offerte

Snel een zorgkamer ontruimen? Vind snel ontruimers in uw regio!

Twijfelt u nog over de ontruiming van de zorgkamer? Als u weinig tijd heeft is het fijn om al uw energie te steken in het regelen van een uitvaart. De zorgkamer is dan volledig leeg en de inboedel staat veilig opgeslagen tot u er zelf klaar voor bent. Wilt u weten wat het kost?

Vraag nu uw gratis offerte aan!

U komt dan zo snel mogelijk in contact met een betrouwbaar ontruimingsbedrijf in uw eigen omgeving. U bent verzekerd van eerlijke prijzen en een snelle ontruiming. De offerte ontvangt u gratis en u zit bovendien nergens aan vast.

Start gratis offerteaanvraag!