Garage laten opruimen?

Vraag een gratis woningontruiming offerte aan en vind een geschikte woningontruimer in de buurt. De aanvraag is gratis en zonder enige verplichting.

Nu bereikbaar.Garage laten opruimen

Veel garages worden standaard gebruikt als opslagruimte: zonde, want als u besluit de garage te laten opruimen kunt u hier nog zoveel meer mee doen! Een eigen werkruimte bijvoorbeeld, of plek voor een studio aan huis. Benieuwd wat het kost om uw schuur op te laten ruimen?

Vraag snel een gratis offerte aan en vind ontruimers bij u in de buurt!

U krijgt zo snel mogelijk een offerte op maat toegestuurd: zo vindt u snel en gemakkelijk een vakman in uw regio.

Op deze pagina leest u waarom het verstandig is om uw volle garage op te ruimen en wanneer u hiervoor ontruimers inschakelt. Ook leggen we uit wat het opruimen van een schuur of berging kost en geven we handige tips als u zelf mee wilt helpen!

Waarom uw garage opruimen?

De garage is een onderdeel van een huis dat vaak niet optimaal benut wordt. Vaak is er veel ruimte, maar doordat spullen hier in veel gevallen klakkeloos worden opgeslagen, gaat veel waardevolle ruimte verloren. Misschien wilt u de garage gaan gebruiken als eigen werkhok, waar u tot ’s avonds laat kan klussen. Of wellicht zoekt u ruimte om een studio aan huis te beginnen.

Het opruimen van de garage kan overweldigend lijken, zeker als deze bomvol dozen en spullen staat. De professionele ontruimers helpen en begeleiden dit traject, zodat de schuur binnen een mum van tijd leeg is.

Waarom zou u uw garage laten opruimen:

  • Dit levert extra ruimte op.
  • U kunt de extra ruimte gebruiken voor andere doeleinden, zoals een studio of klushok.
  • U moet een garagebox opleveren en wil de spullen niet houden.
  • De garage moet, als onderdeel van een huurhuis, binnenkort opgeleverd worden.

Voor garage opruimen

Voor garage opruimen

Na garage opruimen

Na garage opruimen

Wat kost het leeghalen van een schuur?

De gemiddelde prijs voor het laten leeghalen van een garage, ligt tussen de €200,- tot €700,-. Deze prijs is sterk afhankelijk van de afmetingen van de garage en de spullen die hierin staan. Bovendien is het mogelijk om waardevolle spullen op te laten kopen: de waarde hiervan wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs, waardoor u gunstiger uit bent.

Over het algemeen geldt: hoe groter de ruimte, des te hoger de kosten voor het opruimen van de garage. Laat u de spullen bovendien afvoeren naar de vuilstort, houd er dan rekening mee dat u ook afvalstortkosten betaalt. Gemiddeld beginnen deze vanaf €150,- tot €750,-. Maar ook dit hangt sterk af van de hoeveelheid spullen die u laat afvoeren. Lees meer over de kosten van een woningontruiming.

Garage laten opruimen: prijs 2024

Type woning Ontruimingskosten*
Garage, berging en opslagruimte €200,- tot €700,-
Afvalstortkosten €150 tot €750,-
Voorrijkosten €0,25 tot €0,50 per km

*Let op: dit zijn richtprijzen. Exacte kosten weten? Vraag snel een gratis offerte aan!


Garage laten opruimen door professionele ontruimers?

Vraag snel een gratis offerte aan en vind snel een geschikt ontruimingsbedrijf!

Gratis offerte!

Wat kunnen ontruimers in uw garage doen?

De professionele ontruimers voeren in uw garage verschillende taken uit. Zij kunnen de garage volledig ontruimen, bijvoorbeeld als u de ruimte wil opknappen of als u de schuur moet opleveren aan de verhuurder. Een andere optie is om de schuur op te ruimen: dit creëert extra ruimte.

Hieronder leest u over de verschillende opties. Wilt u weten wat een woningontruimer nog meer voor u kan betekenen? Bel dan naar 085 500 1338 voor direct contact met een ontruimingsbedrijf in uw regio!

1. Schuur leeghalen

Moet u een garagebox opleveren of gaat u binnenkort verhuizen? Dan is het verstandig om de schuur volledig leeg te halen. Als u deze schuur al jaren als opslagruimte gebruikt, dan is de kans groot dat hier veel spullen staan die u eigenlijk niet nodig heeft. Bij het leeghalen van de schuur is het dan ook verstandig dat u een deel van de spullen wegdoet. Misschien wilt u deze doneren, laten opkopen of eventueel weggooien. Dit bespaart u tijd en geld bij het verhuizen! De schuur of berging is vaak al binnen een dag volledig leeg.

2. Schuur opruimen

Gaat u niet verhuizen maar wilt u uw schuur beter gebruiken? Dan is het ook mogelijk om hulp in te schakelen bij het opruimen van de garage. De vakmannen helpen dan bij het organiseren van de ruimte, zodat de leefbaarheid vergroot. U houdt veel meer ruimte over om bijvoorbeeld uw auto te parkeren, een klushok te bouwen of zelfs een eigen kantoortje te realiseren.

De ontruimers verdelen de spullen in categorieën: bewaren, doneren of verkopen, en weggooien. Dit is de start van het opruimen van de garage. Wanneer de onnodige spullen zijn weggegooid worden de overgebleven spullen praktisch in dozen en kasten teruggeplaatst.

3. Schuur opknappen

Wilt u de schuur na het laten opruimen ook opknappen? Dit kan de woningontruimer ook voor u doen. Zij voeren over het algemeen kleine herstelwerkzaamheden uit, maar het is ook een optie op de schuur op te knappen. Bijvoorbeeld met een verlaagd plafond en spotverlichting, zodat u meer licht heeft als u klust. Of het herstellen van beschadigingen in de muur, zodat uw spullen veilig en droog staan opgeborgen en er geen schimmels ontstaan. Vraag uw woningontruimer naar de mogelijkheden.


Schuur laten opruimen zonder te veel te betalen?

Profiteer van een eerlijke prijs: vraag nu een gratis offerte aan!


Garage laten opruimen: de voordelen

Het leeghalen van de schuur zorgt voor veel mogelijkheden. Of u de ruimte nu beter wilt benutten of gewoon meer opslagruimte nodig heeft, laat een woningontruimer u helpen met het leeghalen van uw schuur of garage!

De voordelen op een rij:

  • Het opruimen van een rommelige schuur of berging kan overweldigend zijn. De vakmannen zorgen voor structuur.
  • De schuur is binnen één dag leeg of opgeruimd.
  • U kunt spullen laten opkopen, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totaalprijs.
  • De spullen worden zoveel mogelijk milieuvriendelijk afgevoerd.
  • Het opruimen of leeghalen creëert extra ruimte wat voor extra mogelijkheden zorgt.

Garage laten opruimen gratis offerte

Schuur laten opruimen? Vind snel een ontruimingsbedrijf!

Wilt u de ruimte in uw schuur of berging ook eens optimaal gaan benutten, maar weet u zelf niet waar te beginnen met opruimen? Laat uw garage opruimen door een vakman en de ruimte is zo snel mogelijk leeg. Indien gewenst laat u zelfs de garage opknappen, zodat u deze direct kunt gebruiken voor andere doeleinden. Op zoek naar ontruimers bij u in de buurt?

Neem contact op en vraag snel een gratis offerte aan!

Na uw aanvraag krijgt u zo snel mogelijk een kosteloze offerte toegestuurd. U bent verzekerd van een eerlijke prijs en vindt zo snel een ontruimingsbedrijf in uw eigen omgeving. De offerteaanvraag is gratis en verder volledig zonder verplichtingen, dus u zit nergens aan vast!

Start gratis offerteaanvraag!