Met spoed woning ontruimen?

Vraag een gratis woningontruiming offerte aan en vind een geschikte woningontruimer in de buurt. De aanvraag is gratis en zonder enige verplichting.

Nu bereikbaar.


Spoedontruiming

Bij speciale omstandigheden kan een spoedontruiming noodzakelijk zijn. Denk aan het ontruimen van een woning, kamer of bedrijfspand binnen 24 uur. Het is lastig, zo niet onmogelijk, om in die korte tijd zelf alles voor elkaar te krijgen met de juiste materialen en zorg. Het is dan verstandig een ontruimingsbedrijf in te schakelen.

Start gratis offerteaanvraag!

Na uw aanvraag ontvangt u een offerte van een ontruimingsbedrijf bij u uit de buurt. De aanvraag is gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast en kunt zelf beslissen of het aanbod bij u past.

Op deze pagina leest u meer over het thema spoedontruiming. Waarom is het verstandig om een spoedontruiming uit te besteden, wat is het en wat is de werkwijze? Daarnaast vindt u een handig prijsoverzicht voor een goede indicatie van de kosten.

Wat is een spoedontruiming?

Meestal is er voldoende tijd om een woning leeg te ruimen, bijvoorbeeld na een verhuizing of overlijden. U kunt dan in alle rust spullen uitzoeken en schoonmaken, zodat de woning klaar is voor oplevering of verkoop.

In sommige gevallen is er echter spoed geboden. Denk hierbij aan kamers in verzorgingstehuizen of uithuiszettingen. Is er sprake is van een wachtlijst of wil de verhuurder de woning zo snel mogelijk klaar hebben voor de volgende bewoner? Dan zal de woningontruiming met spoed moeten worden uitgevoerd.

Een spoedontruiming wordt vaak binnen 24 uur afgerond. Er wordt een groter team ingezet, waardoor de klus vaak al binnen een dag kan worden geklaard, en de woning of het bedrijfspand kan worden opgeleverd. Lees over de werkwijze van een woningontruiming.

Spoedontruiming bedrijfsruimte

Naast woningen, kan het ook voorkomen dat bedrijfspanden ontruimd moeten worden. Staat u kort voor een verhuizing of is er sprake van een faillissement? Een team ervaren woningontruimers is de beste oplossing voor een bedrijfsontruiming. Zelfs wanneer de ruimte met spoed leeg of in originele staat moet worden opgeleverd.

De vakmannen hebben de juiste kennis en ervaring om machines en installaties te demonteren. Ook kantoormeubelen, stellingen, systeemplafonds, vloeren en tussenwanden kunnen zonder probleem worden verwijderd. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een totale ontruiming, een magazijn of een deel van het bedrijfspand.

Spoedontruiming zorgkamer

Na het overlijden van een dierbare moeten de nabestaanden vaak al op zeer korte termijn zorgen voor het ontruimen van de kamer in het verpleeghuis. Officieel zijn hier zeven dagen voor, maar in de praktijk moet dit vaak al eerder klaar zijn. Het is begrijpelijk dat u op dat moment iets anders aan uw hoofd heeft. Schakel daarom een ontruimingsbedrijf in, die dit van u kan overnemen.


Professionele spoedontruimer nodig?

Bel en kom direct in contact met een bedrijf in uw regio!


Waarom een spoedontruiming uitbesteden?

Professionele woningontruimers hebben ervaring met alle soorten woningen en ontruimingen, en werken efficiënt en snel. Daarbij behouden zij de zorgvuldigheid die gewenst is. Meer voordelen van het inschakelen van een ontruimingsbedrijf:

  • Tijdbesparend: een spoedontruiming komt altijd ongelegen. U zit in een stressvolle situatie en heeft, naast de ontruiming, nog veel zaken om te regelen. Door de woningontruiming met spoed uit handen te geven, heeft u al één grote zorg minder aan uw hoofd.
  • Flexibele planning: ontruimingsbedrijven beschikken vaak over meerdere teams. Hierdoor is de planning flexibel en kan een spoedontruiming direct uitgevoerd worden.
  • Persoonlijk advies: voor een woningontruiming met spoed wordt er een klein adviesgesprek gevoerd, waarin wensen en verwachtingen worden besproken voor een service op maat. Zo zit u altijd op dezelfde lijn als de woningontruimers en krijgt u de hulp die u wenst.
  • Extra werkzaamheden: moeten er naast het ontruimen nog kleine (of grote) demontage- en herstelwerkzaamheden verricht worden? Ook hier kan de vakman u bij helpen.
  • Verantwoorde afvoer van inboedel: u geeft aan wat er met de spullen moet gebeuren. Het ontruimingsbedrijf kan assisteren bij het vinden van opslag, zorgen voor hergebruik of vervoer naar een door u gekozen locatie.

Bent u met spoed op zoek naar woningontruimers? Bel dan naar 085 500 1338 voor direct contact, of doe een gratis offerteaanvraag.

Hoe werkt een spoedontruiming?

Zodra u weet dat een woning, kamer of bedrijfspand met spoed moet worden ontruimd, kunt u direct contact opnemen met het ontruimingsbedrijf. De vakmannen komen zo snel mogelijk bij de woning of het pand langs om te inventariseren. Aan de hand van de grootte van de inboedel en woning, toegankelijkheid en overige wensen wordt een offerte opgesteld.

Na goedkeuring van de offerte en de sleuteloverdracht, kunnen de woningontruimers direct van start. Door te werken met verschillende teams hebben zij een flexibele planning, en kan een spoedontruiming zo snel mogelijk worden opgepakt.

De woning zal volledig worden leeggehaald. Afhankelijk van uw afspraken met de woningontruimers, wordt de inboedel weggegooid, bij verschillende instanties aangeboden voor hergebruik, naar een opslag gebracht of op een andere locatie veiliggesteld. Dit gebeurt altijd in goed overleg tussen u en de woningontruimers.

Vervolgens worden overige aanvullende diensten uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan demontage, vloerverwijdering, sloopwerkzaamheden, tuinwerkzaamheden of verhuizingen. Indien gewenst kunnen u alle zorgen uit handen worden genomen.

Hier leest u meer over vervuilde woning ontruimen.

Spoedontruiming

Wat kost een spoedontruiming?

De prijs van een spoedontruiming is afhankelijk van de situatie. Factoren die hierbij een rol spelen zijn de grootte van de inboedel en de woning, de toegankelijkheid van de woning en de planning van het ontruimingsbedrijf. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een toeslag op de gebruikelijke tarieven bij een normale woningontruiming. Deze toeslag varieert tussen de €100,- en €250,-.

Een kamer in een verzorgingshuis is vaak kleiner en bevat minder inboedel dan een eengezinswoning. De gemiddelde kosten van het ontruimen van een kamer liggen tussen de €350,- en €750,-. Een gehele woning met meer dan drie slaapkamers vergt meer uren werk. Hiervoor betaalt u tussen de €800,- en €2000,-.

In onderstaande tabel vindt u een uitgebreider overzicht van verschillende woningontruimingen met bijbehorende gemiddelde prijzen. Bent u benieuwd naar de precieze prijs voor uw situatie? Vraag dan een gratis offerte aan!

Kosten spoedontruiming 2024

Grootte woning Gemiddelde kosten spoedontruiming*
Garage, berging, opslag Tussen €200,- en €700,-
Kamer in verzorgingshuis Tussen €350,- en €750,-
Seniorenwoning Tussen €250,- en €900,-
Woning met 1 of 2 kamers Tussen €450,- en €1.000,-
Eengezinswoning Tussen €800,- en €2.000,-

Extra opties spoedontruiming prijs 2024

Extra opties Gemiddelde extra kosten*
Voorrijkosten €0,25 tot €0,50 per km
Schoonmaken €20,- per uur
Verwijderen vloerbedekking €2,50 per m²
Afvalstortkosten €150,- tot €750,-

*Let op: het gaat hier om gemiddelde kosten. Voor een precieze prijsindicatie van uw spoedontruiming, vraagt u een gratis offerte aan!

Spoedontruiming gratis offerte

Spoedontruiming nodig? Gratis offerte!

Heeft u dringend een spoedontruiming nodig? Geef het werk uit handen en bespaar uzelf onnodige stress, tijd en energie. Professionele woningontruimers zijn ervaren in spoedontruimingen, en kunnen uw woning of bedrijfspand al in één dag leegruimen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een naderende deadline. Wilt u meer informatie of advies?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Na de aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk een offerte. Deze offerte is vrijblijvend. U zit nergens aan vast en kunt zelf beslissen of dit aanbod bij u past.

Start gratis offerteaanvraag!